Novinky v Datainfo – práce s tabulkami, napojení na banky, Mzdy, Docházka, Vodné a Stočné

Nová verze Datainfo ERP a ZIS přináší celou řadu drobných i větších vylepšení a oprav chyb:

Práce s tabulkami

Možnost hromadných úprav nejen v Pohledech, ale i tabulkách. Možnost přidávat i mazat pole pohledu přímo v pohledu.

Napojení na banky

Datainfo nově umí i napojení na FIO banku a umožňuje jednoduše stahovat výpisy z účtu a exportovat podklady pro platby do banky. Na dalších bankách pracujeme. Pro více info nás kontaktujte!

Mzdy

Nová verze Datainfo ERP 01/2022 přináší aktualizaci modulu Mzdy a přípravu na rok 2022 dle aktuální legislativy.

Docházka

Nová verze Datainfo ERP přináší v modulu Docházka možnost napojení na terminál na otisky prstů či čipy. Dále je více propojen s modulem Mzdy.

Digisign

Konec byrokratického ping pongu spojeného s podepisováním dokumentů. Do Datainfa jsme přidali funkci, díky které podepíšete libovolné dokumenty elektronicky a s veškerou právní závazností. Bez skenování, výprav na poštu a dalších zdržovaček. Navíc je to tak jednoduché, že to zvládne úplně každý. Hodí se pro podepisování smluv s odběrateli a dalších dokumentů. Pro více informací, nastavení a zaškolení nás kontaktujte! Rádi vám vše ukážeme a vysvětlíme!

Zálohování do Datainfo CLOUD

Se vzrůstajícím počtem útoků na servery našich zákazníků skrze ransomware přidáváme pro naše zákazníky možnost zabezpečeného zálohování databáze na servery Datainfo. Jedná se o další bezpečnostní vrstvu proti ztrátě dat. Případné obnovení databáze je možné v řádu minut a hodin, tedy můžete rychle pokračovat tam, kde jste skončili a problém se zašifrovanými daty vyřešit. Setkali jsme se i s případem, kdy kromě napadnutých počítačů a servery útočníci napadli i zálohovací NAS. Zálohování databáze probíhá na denní bázi a je nastaveno tak, aby probíhalo mimo pracovní dobu a nebrzdilo vás při práci. Cena je od 250 Kč měsíčně za databázi do 250 MB a dále se odvíjí od její velikosti. Pro více informací a nastavení nás kontaktujte!

Nový modul Půjčovna

Datainfo ERP přidává modul Půjčovna.

IMPORT DAT: Import z Excelu či CSV

Přidáváme možnost importovat data do tabulek z Excel nebo CSV souborů.

VODNÉ A STOČNÉ + TEPLO

Nová verze Datainfo 01/2022 přináší nový typ podružnosti dle poměrového rozpočítávání. Dále aktualizaci výpočtu srážkového normálu a rozšiřuje možnosti načítání spotřeb do odečtů z Android aplikace k určitému datu.

VODNÉ A STOČNÉ: Propojení na iKatastr

Datainfo ERP přidává propojení na Katastr nemovitostí. U odběrného místa tak můžete snadno zkontrolovat vlastníka. Stačí doplnit GPS souřadnice a kliknout na Zobraz na katastru.

Přidáváme též možnost omezit oblast vyhledávání GPS souřadnic odběrných míst. To se hodí zejména, pokud existuje obec se shodným názvem a mapy nabízí více možností.

VODNÉ A STOČNÉ: Rozšíření napojení na dálkově odečitatelné vodoměry

Rozšiřujeme možnosti napojení na dálkově odečitatelné vodoměry. Do aplikace jsme přidali možnost odečítat vodoměry ENBRA a RENOVA.